[Oslo.pm] runbox søker systemutvikler

Hans J. Lysglimt hans at runbox.com
Wed Sep 22 10:50:13 CDT 2004


www.runbox.com
Postadresse: 
 Waldemar Thranesgate 98 
0175 OSLO 
   E-post: work at runbox.com 
Nettside: www.runbox.com 
 


runbox AS (www.runbox.com) er et norsk IT-selskap etablert i 1999. Selskapet har idag 4 ansatte og arbeider svært tett med Linpro AS (www.linpro.no, ca 40 ansatte). runbox AS leverer epost-tjenester til kunder i Norge og resten av verden, samt komplette epost-løsninger til blant andre NRK (www.nrkpost.no). Selskapet har lykkes i et meget konkurranseutsatt internasjonalt marked, og er i stabil vekst.


Systemutvikler, Perl
runbox AS søker en Perl-utvikler til videreutvikling av selskapets egenutviklede epost-plattform, Runbox Mail Manager (www.runbox.com). Tjenesten er i sin helhet bygget på åpen kildekode, og vi ønsker å utvide vår bruk av og støtte til open source-miljøet.

Stillingen krever inngående kjennskap til og erfaring med: Perl/mod_perl. Linux. Apache. MySQL. Epost-håndtering (Exim).

Arbeidet vil inkludere planlegging og videreutvikling av våre eksisterende systemer, med stor grad av ansvar og kontroll.

Stillingen er fleksibel mht. arbeidstid og -sted. Selskapet er nabo med Linpro, Opera og Trolltech i store, åpne kontorer ved Akerselven/Mølla. Stillingen krever gode norsk- og engelskkunnskaper.

Stillingen kan tiltres på kort varsel. Søk nå ved å sende en kort epost om deg selv til: work at runbox.com.

Fast hel-/deltids stilling fra 15.11.04 på dagtid.

Vennligst søk på stillingen KUN dersom du oppfyller alle kravene beskrevet ovenfor. Kunnskaper om andre programmeringsspråk enn Perl er ikke tilstrekkelig - vi trenger et Perl-hode. :)


Antall stillinger 1


Type stilling
Fast stilling, Dagtid, Heltid/Deltid 


Lønn
Konkurransemessig lønn 


Arbeidssted
Oslo (Oslo) 


Kontaktperson
Hans J. Lysglimt 


Søknad sendes
E-post til: work at runbox.com 


Stilling ledig fra 15. november 2004


Søknadsfrist 29. november 2004

More information about the Oslo mailing list